Jun 11 2020

Hoi ZiKkers,

In deze update de laatste status ivm sportkamp en heropening van het zwembad.

 

Sportkamp Bütgenbach 1-5 juli

 

Goed nieuws ! We hebben van de organisatie ter plaatse de garantie gekregen dat alles veilig kan verlopen en hebben beslist het sportkamp te laten doorgaan. Dit zal gebeuren binnen 1 bubbel van 50 personen. Diegene die reeds zijn ingeschreven, zullen een mail ontvangen om hun deelname asap te bevestigen. Indien er daarna nog plaatsen beschikbaar zijn,  zullen andere zwemmers worden uitgenodigd om deze plaatsen op te vullen. Zoals elk jaar komt er nog voor de start een infobrochure met bijkomende informatie.

 

Opening zwembad 1 juli

 

Zoals jullie wellicht vernomen hebben,  mogen de zwembaden terug open op 1 juli en ook in Kapellen is dit het geval. We zijn momenteel druk bezig om de opstart voor te bereiden,  maar er zijn nog heel veel vraagtekens onder welke voorwaarden dit zal zijn. 

 

We willen jullie al wel volgende informatie meegeven :

ZiK zwemt door in juli en augustus ! Jullie hebben het zwemmen ongetwijfeld hard gemist en wij ook. We hebben beslist om de jaarlijkse ZiK vakantie te schrappen en voor alle groepen trainingen aan te bieden tijdens de vakantiemaanden. 

 

Let op : dit zal gefaseerd gebeuren. Houd er dus rekening mee,  dat wanneer op 1 juli het zwembad open gaat,  dit niet voor alle groepen zal zijn. 

Omdat deze opening samenvalt met het sportkamp zullen de groepen LL, Crea, (Pré)Masters en Zwemschool ten vroegste starten tijdens de week van 6 juli. 

Voor de sportzwemmers zal er tijdens deze maanden geen verplichte aanwezigheid zijn,  omdat we jullie kans op een vakantie niet willen ontnemen.

Wanneer de voorwaarden voor een heropstart duidelijk zijn,  zullen we een brochure verspreiden met het verloop van de zwemtrainingen gedurende de eerste maandan.

 

 

We zijn alvast blij dat we binnenkort terug kunnen zwemmen.

 

Hopelijk tot gauw!

Jullie trainers en bestuur

 

nieuwsbrief 11juni

Trooper

leren zwemmen

jeugdlabel 2019