Mei 24 2020

Beste leden van onze grote ZiK familie,

 

Hierbij een update van wat we tot hier toe weten en een laatste oproep om wafeltjes te verkopen. In deze update :

 

1) ZiK de straat

2) Stage en sportkamp

3) Zwembad

4) ZiK Challenge en foto actie

 

ZiK de straat op 

 

Onze actie “ZiK de straat op” is ook tijdens deze coronatijden blijven doorlopen. Mogen we vragen om deze laatste week nog een extra inspanning te doen om zoveel mogelijk dozen te verkopen aub ? Alvast hartelijk dank aan allen die reeds hun verkochte dozen doorgegeven hebben aan Luc.

  • Voor hen die nog moeten bestellen zijn er de bijlagen toegevoegd met de nodige inlichtingen.
  • Momenteel is de plaats van afhaling nog niet geweten. Van zodra gekend delen wij jullie de afhalingsplaats mee waar je van 10 uur tot 13 uur de dozen wafels kunt afhalen.
  • Zij die reeds besteld hebben en het aankoopbedrag nog niet gestort hebben, gelieve dit ook asap te doen. Bij afhaling kan er immers niet betaald worden.
  • Vanzelfsprekend houden wij ons allen bij afhaling aan de op dat moment geldende coronamaatregelen.
  • De actie sluit af op 31 mei 2020 ’s avonds. We wensen jullie nog alle succes met de verkoop deze week.

 

nieuwsbrief 24mei 2

 

Stage en sportkamp

 

De stage naar Griekenland (Loutraki) voor onze sportzwemmers is geannuleerd. Over het sportkamp hebben wij momenteel nog geen nieuws. De beslissing die eerder deze week viel over de zomerkampen is niet van toepassing voor sportkampen. Beslissing daarover valt hopelijk tijdens de volgende bijeenkomst van de veiligheidsraad op 3 juni.

 

Zwembad

 

Ook hier jammer genoeg weinig nieuws te melden. Er is wekelijks overleg tussen het bestuur en de gemeente maar zolang ze geen goedkeuring krijgen van de overheid doen ze het zwembad niet open. Een opstartplan is klaar en we hopen zo snel als kan terug te starten. Zodra we hier meer nieuws over hebben laten we jullie dat onmiddelijk weten.

 

ZiK Challenge en foto actie

 

We kunnen nog steeds niet zwemmen maar laat zeker iets van jullie horen door een inzending te doen op 1 of beide challenges : 

  • ZiK Corona challenge : laat je mooiste zwemmoves zien op droge en stuur die door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • ZiK Fotowedstrijd : maak een leuke zwemfoto ergens in Kapellen (of buurtgemeenten ;-) en stuur die door naar je trainer

 

niewusbrief 24mei 1

 

 

Bedankt voor jullie geduld en inzet

Hopelijk zien we jullie snel terug

Trooper

leren zwemmen

jeugdlabel 2019