Jul 07 2024
Hallo iedereen
 
Een kort verslagje vanuit Spanje. Het antwoord op de vraag wat we tot nu hebben gedaan is voor een groot deel natuurlijk: getraind 😊.
Om te trainen zijn het mooie omstandigheden, we beschikken hier immers over een fijn zwembad op wandelafstand met bovendien voldoende ruimte naast de bandrand voor onze extra droogtraining. Het personeel is heel behulpzaam om ons te accommoderen. Bovendien beschikken ze over een goede fitnessruimte en een extra sportzaaltje dat we kunnen gebruiken. Als kers op de taart is het voorlopig ideaal weer, warm maar niet te warm. Er kan dus goed gewerkt worden.
Helaas kunnen we niet altijd heel de dag trainen en moeten we af toe nog iets anders doen. We vullen die tijd dan maar op eens een strandbezoekje en wat gespeel op het “wipeout” parcours. Het EK voetbal kunnen we stilaan wel afsluiten en ons met belangrijkere zaken bezighouden.  Daar zijn enkel nog broertjes Van Brussel om een of andere duistere reden in geïnteresseerd.
Wel hebben we gemerkt dat de onderhandelingstechnieken van de jongelui stijl achteruit gaan. In het verslag van vorig jaar las ik dat ze bij de aankoop van een bal hebben kunnen afpingelen tot €5, vandaag zijn we maar tot €9,5 geraakt.
Als uitsmijter nog een kleine quizvraag: hoe snel kan je de bodem van het zwembad raken? Robin zocht het voor jullie uit en het antwoord is blijkbaar: te snel. 😊 Het zag er even niet goed maar het ziekhuisbezoekje wees gelukkig uit dat er niets gebroken was en hij zelfs mocht verder trainen. Ondertussen betert het elke dag en is hij bijna weer de oude (en zijn uw verslaggever zijn nek en schouders eveneens blij dat hij niet meer als transportmiddel/paard moet fungeren)
De eerste tekenen van vermoeidheid beginnen nu al wel op te duiken bij de zwemmers. In de laatste stevige trainingen op woensdag begon het bij sommigen toch al wat te kraken en te piepen. Maar dat volgen we uiteraard goed op en het dagje van morgen (zonder training en met Waterpretpark) komt dan weer gelegen.
Geniet van de foto’s! (met dank aan onze huisfotograaf, den Alexander!)
 
IMG 0571

Trooper

leren zwemmen

jeugdlabel 2019