We moesten eerst nog even op gang komen, maar hier volgt (eindelijk) het eerste verslag van de stage, verzorgd door de zwemmers van SP:

 

Donderdag hebben we lekker ontbeten.
We hadden dan geen ochtendtraining dus zijn we naar het strand gegaan.
Nick en Bavo hebben daar stenen gezocht en met ons allen hebben we dan met de frisbee gegooid, zowel op strand als in de zee.
Daarna zijn we verder gewandeld langs het strand tot aan de winkelstraat. Daar hebben we langs alle winkeltjes gewandeld en zijn we op zoek gegaan naar een supermarkt omdat Nick ons wou trakteren op een ijsje. Volgende keer is het aan iemand anders om te trakteren. Als ons ijsje eenmaal op was zijn we terug naar het hotel gewandeld.
Terug in het hotel hadden we nog wat tijd over voor we konden eten dus hebben Nick en Bavo nog een spelletje biljart gedaan met Nick als winnaar. In de avond hadden we een training met veel sprintjes : onderwater kicks, snelle keerpunten en debieltje (hele snelle frequentie) + lange afstand en veel te veel benen. Na de training konden we dan eindelijk weer gaan eten want we hadden super grote honger. Met ons buikje vol konden we ons klaarmaken om te gaan slapen en hebben we allemaal heerlijk geslapen. Zelfs Mathias had voor de eerste keer goed kunnen slapen en zo kon een nieuwe dag beginnen.

SP1 (Nick , Bavo , Marie-Lise)

Stage SP1 1Stage SP1 2

Stage SP1 3

Trooper

leren zwemmen

jeugdlabel 2019