Jul 02 2019
Dag 2 :
 
Onze wekker stond al redelijk vroeg voor onze eerste volledige dag en aan de ontbijttafel waren sommige mensen nog half aan het slapen. Gelukkige hadden we wel lekkere pistoles waar konden van genieten! Maar een frisse duik in het zwembad en een zware training hielpen om die slaaphoofdjes wakker te krijgen! Na wat rust en een lekker middagmaal mochten we op het hoogteparcours en gaan boogschieten! Het was wel wat warm maar dat kon de pret niet bederven en door het plezier voelde we die warmte zelfs niet meer. Gelukkig konden we ons daarna wel wat verfrissen door eens in het meer te springen vlak voor we naar de training vertrokken. Door de warmte en het vroeg opstaan was het goed dat we in de avond een rustige techniek training hadden. Ook hadden we nog een super leuke en ontspannende relax sessie en zo konden we snel in slaap vallen op naar een volgende dag.

 

Yasmina (in naam van SP1) 

 

Dag 3 :

 

Waarde landgenoten,
Wakker geworden vandaag met een drupje regen en aangename temperaturen.
Na een verrijkend ontbijt konden we er opnieuw zeer steving tegenaan gaan op de ochtendtraining.
Tom bedacht ons met een zware UC-set waarna we blij waren dat we die forse portie rijst met vol-au-vent mochten binnenwerken.
Na die heerlijke maaltijd zijn we hevig gaan roeien.
In wind en zon roeiden we het meer rond. Tussendoor hebben we nog een plonsje gedaan.
Nadat de boten opgeruimd waren was het weer tijd om te trainen. Sam en Drie$ hadden een 2u durende circuittraining in petto.
Bloed, zweet en aqua joggen met Matthias heeft dat ons gekost!
Een fijne en zware dag zodat we blij zijn dat we ons bedje in konden.

 

Mirte (namens de Valken en de Spechten)

 

Foto's dag 3 en 4

Trooper

leren zwemmen

jeugdlabel 2019