Dat onze ZiK officials gewaardeerde medewerkers zijn hoeft ondertussen geen betoog meer. In een maatschappij waar het niet meer zo evident is om mensen te vinden die zich nog willen engageren voor de sport van hun kinderen, worden officials hoe langer hoe zeldzamer.

Gelukkig zijn er bij ZiK nog officials die zich telkens opnieuw inzetten zodat de wedstrijden van onze zwemmers mogelijk blijven (immers : geen officials = geen wedstrijden!!!). 

 

Andy Van den Wyngaert

 

Onlangs legde Andy Van den Wyngaert, papa van Elisabeth (en Annabel), met succes de proef en stage af als starter. Bij deze alvast onze welgemeende felicitaties en dank !!!

 

 

ZiK is steeds op zoek naar officials. Met hoe meer officials we zijn, hoe makkelijker het is om de wedstrijden onderling te verdelen, zodat je zelf ook nog de tijd hebt om gewoon toeschouwer te zijn (en je niet steeds dicht bij de zwemmers ? hoeft te zijn). Bovendien wordt de club beboet indien we te weinig officials leveren als onze zwemmers zwemmen, en, in het slechtste geval kunnen onze zwemmers zelfs geweigerd worden indien we niet met genoeg officials op de wedstrijd zijn. Bovendien kies je als official zelf op welke wedstrijden je wel of niet wenst te fungeren.

Zik officials

Trooper

leren zwemmen

jeugdlabel 2019