mEDAILLES
 
Zomercriterium  dag 1:
Het was een zeer vroege ochtend voor onze zwemmers, ouders en trainer. Inzwemmen in het verre Genk om 7:15 is natuurlijk niet ideaal, maar daar was bijna niets van te merken want zelfs in de vroege uurtjes knalden onze zwemmers naar zeer mooie tijden en prestaties! De inzet en motivatie was TOP, besttijden en medailles waren het logische resultaat hiervan. Marie behaalde op 100m vlinder de tweede plaats en op 400 vrije slag werd Yasmina derde. Een gemengde aflossingsploeg waar Ries en Yasmina deel van uitmaakten werd derde op de 4 x 100m wissel.
 
Dag 2:
Het vroeg opstaan ging al veel vlotter, enkel was het vandaag veel frisser en de zwemmers moesten hun verplaatsing naar het zwembad soms door de gietende regen doen dus alweer niet zo ideaal. Maar ook vandaag konden we zeer mooie prestaties noteren voor ZIK! Kato zwom een super sterke 200m vrije slag en we behaalden wederom mooie podiumplaatsen, Elore behaalde goud op de 100m schoolslag. Kyana en Yasmina haalde ook een gouden medaille met de aflossingsploeg 4 x 100m vrije slag.
 
Dag 3:
Op de laatste dag vertoonde sommige van onze zwemmers al wat vermoeidheid. Toch werd er nog super goed gezwommen en was Yasmina goed voor een tweede plaats op de 100m vrije slag. Cas die zijn laatste trainingsweek in het water zag vallen door een val op sportkamp in Bütgenbach liet op de 100m rug zien dat zelfs met pech hij nog een sterke tijd kon zwemmen. Alexander slaagde erin om dit weekend op elk gezwommen nummer een mooie progressie te maken en zijn tijden sterk te verbeteren. De allerlaatste wedstrijd van het weekend werd er eentje om niet snel te vergeten. Marie vloog naar een prachtige tijd en won zo goud (11 jarigen)en alsof dat nog niet genoeg was deed 1 reeks later Kyana net hetzelfde, ook zij behaalde met een spectaculaire besttijd goud (12 jarigen)! Een prima einde voor een top driedaagse!
 
Een heel tevreden trainer,
Mathias
 
FOTO's vind je op onze fotopagina's (of je klikt HIER )
 
Resultaten : in afwachting van de volledige uitslag kan je alle resultaten HIER opzoeken

Trooper

leren zwemmen

jeugdlabel 2019