Logo VJK19 Op 8, 9 en 10 februari vinden in de Wezenberg de Vlaamse Kampioenschappen plaats. 

 

Op de VZF site lezen we onderstaande informatie, die we graag met jullie delen : 

De zwemmers die deelnemen aan de Vlaamse Jeugd Kampioenschappen zullen toegang tot het zwembad verkrijgen langs de glazen deuren aan de parking van het zwembad (trapje op, de vroegere ingang naar de cafetaria).

De afgevaardigden kunnen daar hun clubenveloppe afhalen en zwemmers en trainers zullen via een omkleedkabine (let op: hier geen kleren achterlaten) naar het competitiebad geloodst worden, waar er rechtstreeks naar de individuele omkleedkabines kan gegaan worden.

Er wordt uitdrukkelijk gevraagd om enkel met propere zwembadschoenen, slippers of blootsvoets het zwembad te betreden. Er zal controle uitgevoerd worden!

De officials zullen eveneens deze ingang gebruiken (zoals de laatste jaren het geval is). Om wachttijden te vermijden, vragen wij de officials om eerst de zwemmers deze toegang te verlenen.

De afgevaardigden van clubs en zwemmers die enkel in de namiddag (zaterdag en/of zondag) deelnemen, kunnen hun clubenveloppe afhalen aan de kassa via de hoofdingang van het zwembad en zich via de normale weg naar de omkleedkabines begeven

 

Trooper

leren zwemmen