DSC 0447 2

Dit weekend konden onze SP3 zwemmers zich uitleven in een internationaal druk bezette wedstrijd dicht bij huis. In het gezelschap van een hele rits internationale toppers konden zij alvast even kijken waar ze stonden. 

 

Als voorbereidingswedstrijd kon dit uiteraard tellen. Even kijken waar we op dit moment in onze trainingsopbouw zitten, verwachtingen realistisch en dan zonder veel zenuwen racen.

 

Resultaat : verschillende PR's, een mooie race in de race (100 Vlinder : Senne vs Niels) en regelmatig de wijzer in het donkerrood! Meer moet dat niet zijn. 

 

De finales van Jade op de 50 en de 100 rug tonen dat zij alvast op de rugslagnummers wederom haar topniveau aan het bereiken is. Maar ook de progressie van Niels op de 100 vlinder (met dank aan tegenstander Senne) van 1:01.9 naar 59.2, de PR's op de 200 schoolslag en onderweg de 50 schoolslag, de PR's van Sander op de 200 schoolslag EN de 400 wissel, het PR van Kasper op de 200 & 400 wissel, de PR's van Senne op de 100 vlinder, de 200 rug en de 50 vlinder, een mooi PR van Sarah op de 100 Vlinderslag, PR voor Mustafa op de 50 vrij en bij Charlotte PR op de 200 vrij en een mooie afsluiter met PR op de 50 schoolslag zeggen alvast iets over de weg naar het piekmoment eind februari. 

 

Nog wel wat werk, maar toch al een karrevracht aan PR's en een hele ervaring rijker. 

Spijtig genoeg ook enkele zieken (op zondag) , maar de bacteriën laten zich nu eenmaal niet gemakkelijk sturen!

 

Geen getreur! Volgend weekend starten we in Luxemburg op de EUROMEET, waar we in een nog sterker bezette internationale wedstrijd een volgende stap op onze weg kunnen zetten.

De volledige uitslag van de Flanders (2 dagen, reeksen en finales) vind je HIER

 

Enkel foto's mochten we wederom ontvangen van Marjan (Alvast onze dank hiervoor). Deze vinden jullie HIER (of via onze fotopagina)

 

 

Trooper

leren zwemmen

jeugdlabel 2019