Aflossingen Pepermans ZiKVandaag werd in het Wezenbergbad (eindelijk) opniew geraced. Na 2 weken hard te trainen waren de verwachtingen niet al te hoog, maar toch slaagden onze Zikkers erin om nog mooie dingen uit hun zwempakjes te schudden.

Voor onze allejongsten was dit hun eerste wedstrijd in groot bad, en ze deden dat goed!

 

Verscheidene ereplaatsen en volop finales (200 wissel), en als apotheose de wisselslagaflossingen (gemengd) waar ZiK (SP 3) met maar liefst 3 ploegen +15jaar opkwam. Alhoewel we beschikten over de snelste inschrijftijd, slechts enkele hondersten verschil met de ploeg van BZK (Brugge), werden we verwezen naar de tragere reeks, en werd de plaats die wij ambieerden aan de BRABO-selectieploeg toegekend.

 

 

Maar dat onze ZiK-ploeg zich niet zonder slag of stoot gewonnen gaf, lieten ze dan maar al zwemmend even weten. In de voorlaatste reeks zwommen ze van begin tot einde afgetekend aan de leiding, en namen ze zo sportieve revanche : In de laatste reeks konden immers noch de BRABO-selectieploeg, noch de BZK ploeg de tijd van onze ZiK Ploeg (BRABO3) verbeteren. Knap gedaan !!

Ook onze 2 andere ploegen zwommen een zeer mooie 5e en 9e plaats op 18 deelnemende ploegen .

 

De volledige uitslag vind je HIER

 

voor de volledigheid : de zwemmers werden ingeschreven met (snellere) klein-bad tijden. er werden tal van mooie PR's gerealiseerd!

 

Een fotoshoot vind je (met dank aan Marjan) HIER (of op onze fotopagina's)

Trooper

leren zwemmen

jeugdlabel 2019