Jul 10 2015
zik
Sportzwemmers

Vrijdagavond, 10 juli 2015.

 

20150710 TorremolinosNa alweer een schitterende dag, is de tijd aangebroken om afscheid te nemen van onze stageplaats. De algemene tendens is heel duidelijk : 

Een onvergetelijke tijd, hard getraind, lekker gegeten en allemaal dichter naar elkaar gegroeid. De vrije tijd werd goed benut, we hebben genoten van het goede weer, de winkeltjes, het strand, de trainers die ons “het leven zuur maakten” (in de hoop toch wat structuur in de anders chaotische toestanden te krijgen). 

We hebben met momenten afgezien (wat ook de bedoeling is als je 2x daags traint), maar daarnaast was er toch een gezond evenwicht tussen inspanning en ontspanning.

Vandaag hadden we swim off: over bijna heel de lijn al zeer goede resultaten, en dat terwijl de taper nu nog moet beginnen. Het geeft ons alvast het nodige vertrouwen.

 

En we zijn naar buiten gekomen als een club, een gedisciplineerde club, waar menig andere club een voorbeeld aan kan nemen. Aan tafel, in het hotel, maar ook in het zwembad, in de kleedkamers. We sluiten dan deze stage ook af met een goed gevoel  : We zullen hier zeker  terug welkom zijn met onze (bijna J) voorbeeldige zwemmers, en we hebben een goed gevoel voor onze komende wedstrijden.

 

Als laatste toch graag nog dit : de dagen die nu nog volgen tot het BJK, BK, EYOF,  dienen op dezelfde zorgzame manier te verlopen : voldoende rust, gezond eten en veel (water) drinken. Werk ook de laatste trainingen goed af en dan ben je optimaal voorbereid op je wedstrijden.

Als trainer hebben wij er alvast het volste vertrouwen in.

Groetjes,

Erna en Serge

 

ps : als toemaatje kan je nog van enkele kiekjes snoepen indien je HIER klikt.

Trooper

leren zwemmen

jeugdlabel 2019