dscf0889Nabeschouwing CREA sportkamp 2015

 

We zijn spijtig genoeg vertrokken met 1 begeleider minder als gepland daar Tim Willems de ochtend van de vertrekdag was aangereden op de fiets door een auto. Tim maakt het goed ondertussen maar heeft nog wel een lange revalidatie voor zijn schouder te ondergaan.

 

Wat het sportkamp zelf betreft vallen we in herhaling maar we kunnen wederom spreken van een fantastisch sportkamp dat probleemloos is verlopen.

Ook het deelnemersaantal was een record met 65 deelnemers. (Vorige record was onder de 50!)

Het hoge aantal deelnemers leidde niet tot problemen. 3 afgehuurde bungalows en trainen in 2 groepen maakte het organisatorisch prima haalbaar.

Het weer was tegen de traditie in (op een paar regendruppels op zondagavond na) volledig droogmet elke dag stralende zon en temperaturen rond de 30 graden. De warmte was in de avond moeilijk weg te krijgen binnen maar slaapproblemen hebben we gelukkig niet gehad.

Ook de reacties van de zwemmers zelf liegen er niet om.

Ongelooflijk, zalig, is zo snel voorbij gegaan, mis de mama/papa maar wil toch nog niet naar huis, enz ... .

Zowel het eten, accommodatie, zwembad als personeel hier waren prima in orde. Het moet wel gezegd zijn dat het warme weer in het zwembad soms te veel warmte gaf maar je kan niet alles hebben. (Er gaan geruchten hier rond dat er plannen zijn om een nieuw zwembad te bouwen 1 van de komende jaren... )

De dagen waren goed gevuld en ook hebben we dit jaar voor het eerst een uitstap gedaan buiten Butgenbach. Het bezoek aan een leisteenmijn is ons ontzettend goed bevallen.

 

Tot slot willen we nog Olivia en Viviane Kauwenberghs specifiek vermelden. Zij hebben ook dit jaar weer gezorgd voor de animatie/spellen. Dankzij hun voorbereiding en uitwerking konden we onder andere genieten van een Quiz, dierenspel, de presentatie van onze bonte laatste avond, enz.

Ook de andere ouderen onder onze zwemmers zorgden mee voor het begeleiden van de jongste zwemmers. Super gedaan van jullie om zo bezorgd te zijn om de jongeren! Bedankt!

 

We hebben genoten van dit sportkamp,

Het trainersteam: Luc, Danny, Annemie, Evelien en Kevin

 

 

 

20150706 vinken

 

20150706 spr spe

 

20150706 va ar

 

20150706 ll1

 

20150706 ll2

 

20150706 sp1

 

20150706 groepsfoto

Trooper

leren zwemmen

jeugdlabel 2019