Jul 01 2020
ZiK
Allerlei

Hallo iedereen.

 

Vroeg opstaan pffft! Iedereen moest snel op de bus want het regende. Het was best een lange rit. Gelukkig konden we naar een leuke film kijken. We kwamen om half 10 aan in Bütgenbach.

Eerst moesten we onze koffers uitpakken en dan kregen we nog wat vrije tijd om buiten te spelen. Na een tijdje kreeg iedereen toch wel honger en dus gingen we naar de eetzaal. Mmm lekker, vandaag waren het frietjes met hamburgers.

Na lekker te hebben gegeten, zijn we een spelletje gaan spelen, waarbij we geblinddoekt een parcours moesten afleggen. Het was heel leuk maar het regende wel een beetje. Fien van LL1 was ook jarig vandaag. We vierden haar verjaardag en kregen allemaal snoepjes. 8x hip hip hoera voor Fien!

Nadien mochten we voor de 1ste keer terug gaan trainen, joepie eindelijk terug in het zwembad! 😊

Dat was toch terug even wennen en de 1ste training was best al vermoeiend. Na de training gingen we ineens naar de eetzaal voor ons avondeten maar daarvoor hebben we met zen allen nog de macarena gedanst.

Het avondeten bestond uit een koud buffet met veel keuze en daarna moesten we ineens in ons bed kruipen na deze vermoeiende maar toffe eerste dag.

 

Veel groetjes SP1

Foto's van dag 1

 

Trooper

leren zwemmen

jeugdlabel 2019